From siapa aje , 2 Years ago , written in Plain Text.
Embed
  1. Az észak-olaszországi betegek hosszú távú adatainak elemzése azt mutatja, hogy az új koronavírus okozta Covid-19-ből való felépülés utáni újbóli fertőzés nagyon ritka, és a korábbi betegek hosszú távú védelmet élveznek.
  2.  
  3. "Természetes védelem SARS-CoV-2 vírusfertőzés úgy tűnik, hogy legalább egy évig tart, hasonló ahhoz, amit jelentett vakcina kutatás," a kutatócsoport által vezetett Nicola Mumoli, orvos Fornaroli Kórház Magenta, mondta Internal Medicine az American Medical Association (JAMA). egy tanulmányban, amelynek eredményei több mint 15 ezer ember egészségügyi adatain alapulnak, írja az MTI.
  4.  
  5. A biztató eredmények ellenére fontos, hogy a Covid-19-en átesett emberek is be legyenek oltva - írták a szakértők a tanulmány egyik vezércikkében.
  6.  
  7. "Először is, nem tudjuk, meddig tart a természetes immunitás. Az sem világos, hogy a betegségen alapuló immunitás véd-e az új koronavírus új variánsai ellen. És vannak szélesebb társadalmi előnyöket, amelyek mindenki vakcinázott, "írta Mitchael Katz, a szakember a cég, amely működteti az állami kórházak és klinikák New Yorkban.
  8. https://winnebago.instructure.com/eportfolios/5009/Home/nzd_vin_diesel_legjobb_akci_online_F9_2021_film_ingyenes_
  9.  
  10. "A közösség (nyáj) immunitásának elérése természetes fertőzéssel hosszú és fájdalmas folyamat, és a történelemben csak egy emberi betegséget, a himlőt szüntették meg vakcinázással és nem természetes fertőzéssel" - tette hozzá.
  11.  
  12. Az olasz vizsgálatban az újrafertőzést úgy határozták meg, mint egy új fertőzés megjelenését legalább 90 nappal az "első fertőzés teljes felszívódása" után.
  13.  
  14. Mumoli kutatócsoportja 2020 eleje és 2021 februárja között PCR-tesztekkel vizsgálta az új fertőzéseket Lombardia 15 ezer lakosa körében.
  15.  
  16. Mintegy 13 ezer emberen mutatták ki az első Covid-19 tesztet, 1579-en pozitívak. Egy év lejes körzetben a soha nem pozitív eredményt esztétikázók 3,9 százaléka fertőződött meg koronavírussal. Ezzel szemben a Covid-19-en átesettek mindössze 0,31 százaléka – öt ember – fertőződött meg másodszor.
  17.  
  18. Az öt beteg közül négy vagy kórházban dolgozott, vagy kórházi kezelésre szorult, ami azt jelzi, hogy nagy a vírusfertőzés kockázata. Csak minden ötödik beteg lett olyan súlyosan, hogy kórházba kell szállítani - írták a kutatók a tanulmányban.
  19.  
  20. Azt is kimutatták, hogy hosszú idő alatt több újrafertőzés jelent meg: az első fertőzés és az újrafertőzés közötti átlagos idő 230 nap volt - állapították meg a kutatók.
  21.  
  22.  
  23. https://winnebago.instructure.com/eportfolios/5026/Home/nzd_vin_diesel_legjobb_akci_online_Hallos_iramban_9_2021_film_ingyenes_
  24.  

Replies to Egy évig is eltarthat a védelem a Covid-19-ből val rss

Title Name Language When
Re: Egy évig is eltarthat a védelem a Covid-19-ből siapa aje text 2 Years ago.

Reply to "Egy évig is eltarthat a védelem a Covid-19-ből val"